Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak!
10 september 2020

Samen kunnen opgroeien, spelen en leren in een stabiel warm nest. Dat is waar ’t Kraaienest voor staat! Welschap biedt 30 jaar ervaring, oog en oor voor kinderen en ouders, kwaliteit van personeel. Openbare basisschool ’t Kraaienest en Kinderopvang onder één dak!

Voor alle Toppers: nieuw Kinderdagverblijf en Peuteropvang locatie.

Vanaf maandag 28 september starten we met Kinderdagverblijf de Topper en in januari 2021 komt daar nog een Peuteropvang bij.

Kinderdagverblijf de Topper
Wij openen 28 september 2020 een kleinschalig kinderdagverblijf met één verticale groep voor maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Door de kleinschaligheid kunnen we de kinderen echt een huiselijk gevoel geven. Ook in de inrichting van deze nieuwe locatie staan voor ons huiselijkheid, rust en warmte voorop. Wij vinden het belangrijk dat u uw kind met een goed en vertrouwd gevoel bij ons brengt.

Dagelijks organiseren we activiteiten waar uw kind aan mee kan doen. Wij geven uw nieuwsgierige kind volop de gelegenheid ‘te ontdekken’ en te bewegen, zowel binnen als buiten. Buiten kunnen de oudste kinderen rennen, fietsen, spelen en volop bewegen. We mogen, als we meer ruimte nodig hebben, de speelplaats van Basisschool ’t Kraaienest gebruiken. Daarnaast hebben we een kleine eigen speelplaats met voor de allerkleinsten een afgeschermd klein speelhoekje.

Opvangtijden
Dagelijks geopend van 07.30 tot 18.00 uur. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor afname van halve dagen (07.30 tot 13.00 uur of 12.30 tot 18.00 uur). 51 weken per jaar open (tussen kerst en oud & nieuw gesloten) met uitzondering van feestdagen.
Het Kinderdagverblijf is gevestigd op adres: Varenhof 1, 1943 MR te Beverwijk.(Plein van OBS ’t Kraaienest).

Peuteropvang de Topper
Vanaf januari 2021 openen wij Peuteropvang de Topper bij basisschool ’t Kraaienest. We vangen er op 5 ochtenden per week 12 peuters op van 8.30 – 12.30 uur. De Peuteropvang is gevestigd in school ’t Kraaienest aan de Laan van Blois 193, 1943 MH te Beverwijk.

BSO de Topper
BSO is vrije tijd, je thuis voelen. We streven er naar om een plek te bieden waar kinderen zich thuis voelen. Waar ze, als de school uit is, kunnen bijkomen en zicht kunnen ontspannen. Het is er ook gezellig, er wordt uitdaging geboden en er worden activiteiten georganiseerd. Tijdens de BSO is er sprake van het besteden van vrije tijd, zowel individueel als in de groep. Tijdens de schoolvakanties bieden we een vakantieprogramma. Er is nog plek beschikbaar, heeft u opvang nodig, neem dan contact met ons op! www.welschapkinderopvang.nl/0251-731731

VorigeVolgende