SKOV

SKOV385_13350ac_19cb7

Sinds 1 december 2013 verzorgt SKOV de buitenschoolse opvang van ’t Kraaienest. Dit doen zij met veel plezier. De SKOV heeft al ruim 25 jaar ervaring met kinderopvang in Beverwijk en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. De SKOV biedt opvang op 2 locaties: De Kolderzolder (Moensplein 10) en Arena (Moensplein 5). De Kolderzolder is een groot, fraai herenhuis. De Arena ligt daar tegenover in kinderdagverblijf Puk en bestaat uit een grote centrale ruimte met een lees- en een spelkamer ernaast. Beide locaties hebben een prachtige natuurtuin.

De SKOV vangt de kinderen van ‘t Kraaienest niet alleen voor en na school op, maar ook tijdens vakanties en op studiedagen van de school. Zij vinden het belangrijk dat de kinderen de opvang ervaren als vrije tijd. Deze vrije tijd kan bestaan uit het meedoen aan georganiseerde activiteiten, zoals workshops, vrij spelen of gewoon even niets doen. Met grote regelmaat gaan zij naar kinderboerderij De Baak en naar speeltuin Moby Dick en uiteraard spelen zij vaak buiten. Er wordt ieder half jaar een nieuw programma van workshops geboden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld meedoen aan: muziek maken, schilderen, tassen ontwerpen, zingen, sieraden maken, schaken en nog veel meer. Al deze workshops zijn gratis. SKOV doet er alles aan om te zorgen dat uw kind het naar de zin heeft op de Kolderzolder.

De voorschoolse opvang wordt verzorgd op maandag, dinsdag en donderdag in de Arena. De kinderen komen alleen naar de voorschoolse opvang op de dagen dat de school is geopend. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn voor de woensdag en vrijdag zal de opvang naar die dagen uitbreiden. Voor meer informatie kunt u de SKOV bellen op telefoonnummer 0251-275920 of e-mailen naar: info@skovbeverwijk.nl. U kunt ook de website bezoeken: www.skovbeverwijk.nl. Via de website kunt u uw kind(eren) inschrijven. Op school zijn er informatieboekjes over de buitenschoolse opvang verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om eens te gaan kijken. U bent van harte welkom!